Icoon verzending Freule

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

BabyDan

Veiligheid in huis is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. 

We staan er vaak niet bij stil welke zaken gevaarlijk kunnen zijn voor onze kinderen. Niet alleen vormen allerlei deur- of raamopeningen en trappen een gevaar, wat doe je met het haardvuur of hoe dek je al je stopcontacten af voor die nieuwsgierige kindervingertjes? 

Al sinds 1947 is BabyDan gespecialiseerd in veiligheidsartikelen voor kinderen van 0-5 jaar en bieden ze met hun producten oplossingen voor al deze situaties. Met BabyDan haalt u veiligheidsproducten in huis die u maximale kwaliteit en absolute veiligheid voor u en uw kind garanderen. Babydan heeft vele prijzen en onderscheidingen gewonnen voor zijn producten, zowel nationaal als internationaal. Bovendien is het bedrijf erg begaan met het milieu. Het bedrijf is ISO 14001 gecertificeerd, wat garandeert dat ze produceren met een minimum aan afval, energieverbruik en met een zo laag mogelijke impact op het milieu. De productie van alle artikelen, zowel als alle veiligheidstesten en kwaliteitscontroles gebeuren in Denemarken. 

Op deze manier laat het bedrijf zien dat het op alle gebieden resoluut kiest voor de veiligheid, het welzijn en de optimale ontwikkeling van uw kind.

  • Oorsprong: Denemarken
  • Type producten: Veiligheidsartikelen, speelgoed,...
  • Doelgroep: vanaf 0 jaar
Afbeelding BabyDan | Freule
Afbeelding BabyDan | Freule
Icoon levering Freule | De webshop met de leukste en veiligste baby- en kinderproducten

Gratis thuislevering ≤ 10 km
Gratis verzending vanaf 60 euro

Shop nu
close