Icoon verzending Freule

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

Leg jouw geboortelijst bij Freule!

Is er een baby’tje op komst of hebben jullie binnenkort iets te vieren? Leg jouw online geboortelijst bij Freule en laat vrienden en familie eenvoudig producten uit jouw lijst online of in de winkel aankopen.

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

Hoe kan ik een geboortelijst aanmaken?

Een lijst aanmaken is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen en je hebt in no time een online geboortelijst aangemaakt.

Stap 1: Registreer je in ons systeem voor geboortelijsten via de knop hieronder.
Stap 2: Scrol doorheen onze volledige webshop en voeg al de gewenste items toe aan je geboortelijst adhv de gele knop met het hartje.
Stap 3: Is jouw geboortelijst compleet? Laat het ons weten door op ‘verzend naar winkel’ te klikken.
Stap 4: Van zodra het lijstje door ons is bevestigd worden al de artikelen voor jou gereserveerd, geen onaangename verrassingen dus.
Heb je artikelen gekozen die niet meer op voorraad zijn? Neem dan contact op zodat we kunnen nagaan of wij deze nog kunnen bijbestellen.

Wil je graag in de winkel je favoriete artikelen bekijken dan is dit ook zeker mogelijk. Maak een afspraak op en wij zorgen dat je in alle rust kan komen uitkiezen buiten de openingsuren (private shopping) in onze winkel te Dadizele, West-Vlaanderen.

Sfeerbeeld Freule
Sfeerbeeld Freule

Hoe kan ik een geboortelijst raadplegen?

Geen zorgen, je vindt hem in 1-2-3

Heb je familie of vrienden die hun geboortelijst bij Freule hebben gelegd? Dan kan je hun lijst eenvoudig opzoeken met de knop hieronder.

Sfeerbeeld Freule

Waarom kiezen voor een geboorte- of cadeaulijst bij Freule?

  • Geen aankoopverplichting, enkel op voor jou bestelde artikelen, kledij en voor artikelen die onder waarborg meegegeven zijn met de ouders.
  • Al de artikelen worden speciaal voor jou gereserveerd.
  • Je kan op ieder ogenblik aanpassingen aanbrengen aan je lijstje, stuur ons gerust een mailtje.
  • Cadeautjes kunnen zowel online als in de winkel aangekocht worden.
  • We groeperen de cadeautjes en verzenden ze elke 2 weken GRATIS naar de kersverse ouders.
  • Geboortelijst: 2 à 3 maanden na de geboorte wordt de lijst afgesloten en krijg je een waardebon van 10% op de waarde van de verkochte artikelen  (vanaf 500 EUR aan verkochte artikelen met een minimum van 10 verschillende artikelen en de vermelding van Freule op het geboortekaartje). Outlet artikelen komen hier niet voor in aanmerking.
  • Cadeaulijst: Cadeautjes worden mooi verpakt in cadeauverpakking en worden in overleg met de ouders GRATIS verzonden of afgehaald. Bij het afsluiten van het cadeaulijstje ontvang je een waardebon twv 5% op de waarde van de verkochte artikelen (vanaf 300 EUR aan verkochte artikelen). Outlet artikelen komen hier niet voor in aanmerking.

Vragen? Wij helpen jou graag verder!

Wens je nog even ons gamma te bekijken voordat je beslist om jouw geboortelijst bij Freule te leggen? Dat kan zeker en vast!

Wij geven steeds eerlijk en vrijblijvend advies.

Afbeelding Freule | Dé webshop met de veiligste en leukste baby- en kinderproducten