Icoon verzending Freule

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

Meer over Freule

Benieuwd naar de gezichten achter Freule?
Wij vertellen je graag meer over ons.

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

Wie is Freule?

Ontdek wie we zijn en wat we doen

Leuk dat je ook deze pagina aanklikt. Nog geen keuze kunnen maken? Geen nood, ontdek eerst maar eens wie de gezichten zijn bij Freule en laat ons je vertellen welke weg we willen inslaan. We nemen slechts een minuutje van je tijd 😉

Freule bestaat uit Melissa (36jr) en Jelle (39jr). Trotse ouders van Estelle. Dynamische “Dertigers” met een ondernemend heden en verleden. Doorheen de ‘opvoedende’ jaren ondervonden we het belang van kwalitatieve kinderproducten én leerrijk verantwoord speelgoed. Duurzaam & veilig zijn ‘must haves’ die voor onze winkel van belang zijn. Deze betere merken willen we dan ook onze klanten aanbieden.

Sfeerbeeld Freule
Sfeerbeeld Freule

Wat maakt ons uniek?

Wij streven ernaar om verder te gaan dan alleen producten verkopen. Onze unieke benadering komt tot uiting in:

  • Hoogwaardige Kwaliteit: We zorgen ervoor dat onze producten van topkwaliteit zijn en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, en zelfs deze overtreffen.
  • Uitstekende Klantenservice: Onze toegewijde klantenservice (ik dus ;-)) staat altijd voor u klaar. We streven ernaar om uw ervaring met ons zo soepel en plezierig mogelijk te maken.
  • Lokale Betrokkenheid: Als lokale onderneming zijn we trots op onze betrokkenheid bij de gemeenschap. Wanneer u bij ons koopt, ondersteunt u lokale bedrijven en de economie.
  • Duurzaamheid: Wij maken duurzame keuzes die goed zijn voor zowel u als de planeet.

Populaire producten

Wat vinden anderen zo leuk aan Freule?

Samen werken we iedere dag om Freule beter te maken. Grondig speuren we -online- de markt af op zoek naar de mooiste en beste merken. Het is onze ambitie een meerwaarde te kunnen betekenen in het dagelijks leven van je kleine spruit.

Schenk iemand een Freule cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau?

Keuzestress? Of wens je iemand te verrassen met een cadeaubon met waarde naar keuze? Dat kan bij Freule! Op deze manier kan de ontvanger rustig, wanneer het past, een leuk geschenk kiezen volgens zijn of haar wensen.

Afbeelding Freule | Dé webshop met de veiligste en leukste baby- en kinderproducten