Icoon verzending Freule

GRATIS thuislevering ≤ 10 km vanaf €30 - GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 2 werkdagen

Meer over Freule

Benieuwd naar de gezichten achter Freule?
Wij vertellen je graag meer over ons.

GRATIS thuislevering ≤ 10 km vanaf €30 - GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 2 werkdagen

Wie is Freule?

Ontdek wie we zijn en wat we doen

Leuk dat je ook deze pagina aanklikt. Nog geen keuze kunnen maken? Geen nood, ontdek eerst maar eens wie de gezichten zijn bij Freule en laat ons je vertellen welke weg we willen inslaan. We nemen slechts een minuutje van je tijd 😉

Freule bestaat uit Melissa (36jr) en Jelle (39jr). Trotse ouders van Estelle. Dynamische “Dertigers” met een ondernemend heden en verleden. Doorheen de ‘opvoedende’ jaren ondervonden we het belang van kwalitatieve kinderproducten én leerrijk verantwoord speelgoed. Duurzaam & veilig zijn ‘must haves’ die voor onze webshop van belang zijn. Deze betere merken willen we dan ook onze klanten aanbieden.

Sfeerbeeld Freule
Sfeerbeeld Freule

Wat maakt ons uniek?

Weg met onnodige verzendkosten

Met onze GRATIS thuislevering willen we voor jou iets unieks creëren. Ophalen kan ook bij ons, als we verzendkosten kunnen vermijden laten we dit niet na. Ook staan we steeds open voor opmerkingen of suggesties. Op zoek naar iets leuks? Laat het ons weten, hiermee kunnen we aan de slag.

We hopen dat je een goede keuze kan maken tussen ons aanbod en staan altijd open voor feedback. Wees welkom, en veel succes in je zoektocht bij Freule!

Populaire producten

Wat vinden anderen zo leuk aan Freule?

Samen werken we iedere dag om Freule beter te maken. Grondig speuren we -online- de markt af op zoek naar de mooiste en beste merken. Het is onze ambitie een meerwaarde te kunnen betekenen in het dagelijks leven van je kleine spruit.

Schenk iemand een Freule cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau?

Keuzestress? Of wens je iemand te verrassen met een cadeaubon met waarde naar keuze? Dat kan bij Freule! Op deze manier kan de ontvanger rustig, wanneer het past, een leuk geschenk kiezen volgens zijn of haar wensen.

Afbeelding Freule | Dé webshop met de veiligste en leukste baby- en kinderproducten