Icoon verzending Freule

GRATIS thuislevering ≤ 10 km vanaf €30 - GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 2 werkdagen

Wat vinden onze klanten?

Hoe ervaren onze klanten de interactie met de webshop en winkel van Freule? Lees hier hun ervaringen.

GRATIS thuislevering ≤ 10 km vanaf €30 - GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 2 werkdagen

shirley V.
onze moonie beer werd persoonlijk en snel geleverd (dag na mijn bestelling). ook heel erg vriendelijke mensen, echt enorm content !!
Kathleen V.
Zeer tevreden mooi geborduurd was in orde en ze is blij met haar nieuwe boekentas
Stefanie B.
Mooie kwaliteit van boekentas .. ( de dino van Trixi )Het borduurwerk is heel mooi aangebracht en de service was heel snel .. TOP! En het gepersonaliseerde kaartje was zeer geapprecieerd ❤️
Vital G.
Hele snelle service, dag nadien aan huis gebracht, artikels zeer mooi, heel vriendelijke mensen!
Rukiye K.
Rugzak met geborduurde naam online besteld, heel snel geleverd. Super vriendelijk, antwoord heel snel via mails.
Lincy C.
Ik koos een rugzakje van Little Dutch voor mijn dochtertje Zaïra, om mee te nemen naar de creche en liet haar naam hierop borduren. Melissa stuurde me een mailtje om even het lettertype te controleren en stelde andere lettertypes voor die mooier uitkwamen met haar naam, super goede service. Zaïra is heel blij met haar eerste persoonlijke rugzakje! :)
Wendy Van L.
Onze kindjes zijn heel erg blij met hun nieuwe boekentas. Hartelijk bedankt.Snelle service.
Kitty S.
Super mooie rugzak en boterhammen doos,de dochter is er super tevreden mee.en dank u voor de leuke tekst op het kaartje 😘
A H.
Voor het tweede jaar op rij schoolspullen besteld. De gepersonaliseerde boekentassen zijn super mooi en ook handig want zo heeft mijn kind steeds de juiste boekentas mee. Melissa is zeer behulpzaam bij het kiezen van de juiste boekentas en staat steeds klaar met haar kennisDankuwel voor weer een top service.
Tanja G.
Rugzak met geborduurde naam online besteld. Prachtig mooi resultaat.Vriendelijke services en fijne opvolging. Ik kan Freule enkel aanraden.Bedankt Freule.
Silvie M.
Heel vlotte en vriendelijke service, heel tevreden!
Sabine S.
Freule is zeker aan te raden! Het rugzakje was prachtig ingepakt, snel verzonden en er zat een persoonlijk handgeschreven briefje bij! Mijn zoontje is klaar voor de kleuterklas! Dankjewel
Rosita C.
Superleuk geschenkje voor mijn kleinkind Elmo, die volgend schooljaar naar de kikkerklas gaat!
Ellen P.
Super snelle en goede service!
shaar
Bestelling ging super snel! Aangegeven dat het voor een cadeau was en kreeg heb het gekregen met het super mooi inpakpapier! Meetkindje is heel blij met zijn drinkbeker en koekendoosjes. Merci!
Sharona S.
Heel goede service en het borduren is super knap gedaan! Onze kindjes gaan nogal stralen op school/opvang met hun nieuwe rugzakjes!😍 super bedankt!
Laura L
Super :)
Jill W.
Overzichtelijke en nette website, snelle verzending, verzorgd & persoonlijk pakket, uitzonderlijk vriendelijk en goede kwaliteit. Wij zijn superblij verrast! Alleen al voor de vriendelijkheid gaan we terug.
Birgit S.
Pakketje was snel binnen en de mevrouw was erg vriendelijk.
Jennifer W.
Mijn geboortelijst bij jullie gelegd. Zeer tevreden over de werkwijze en jullie service. Pluspuntje dat jullie persoonlijk aan huis leverden.Steeds contacteerbaar en heel vriendelijk. Ook in de winkel vriendelijk ontvangen geweest. TOP dit verdient zeker 5 sterren
Luc De J.
SUPER en IDEAAL,PRIJS KWALITEIT,een AANRADER.
js_loader