Icoon verzending Freule

GRATIS thuislevering ≤ 10 km vanaf €30 - GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 2 werkdagen

GRATIS thuislevering ≤ 10 km vanaf €30 - GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 2 werkdagen

Verzendbeleid voor Freule

Freule 1.0
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 17/04/2023

Hoe komen uw bestellingen bij u terecht?
Wat zijn de bezorg- en leveropties ? Lees hier het verzendbeleid van Freule, gevestigd te Plaats 7 – 8890 Dadizele, België.

Contactinformatie:
Plaats 7
8890 Dadizele
Tel. +32(0) 499 34 85 98

1.    Verzenden

Vanaf 60 EUR GRATIS levering (België) – Nederland vanaf 100 EUR.

Woont u binnen een straal van 10km dan brengen wij persoonlijk uw bestelling aan huis (vanaf 30,00 EUR). Hiervoor nemen wij vooraf contact op met u om verder af te spreken. Dit gebeurt telefonisch, per sms of per e-mail. Zo kunnen wij uw bestelling leveren volgens uw wensen.
Bent u niet woonachtig binnen deze straal van 10km dan werken wij samen met DPD en Bpost om uw pakjes zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. De leveringskost hiervoor bedraagt 4,95 EUR (DPD) en 5,95 EUR (Bpost) in België en 9,10 EUR naar Nederland. Voor België zal u zelf kunnen aanduiden of DPD of Bpost moet instaan voor de levering.
Bij een bestelling vanaf 60 EUR (100 EUR voor Nederland) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
U kan ook steeds uw bestelling komen afhalen tijdens de openingsuren van de winkel. Heeft u last minute een cadeautje nodig neem dan zeker contact op met ons.

 2.   Levering door DPD

Zodra uw bestelling bij ons vertrekt wordt het normaal de volgende werkdag geleverd. 
DPD informeert u altijd op voorhand over de dag van levering van uw bestelling. Komt die dag u niet goed uit? Geen probleem, tot 1 uur voor de levering kan u nog wijzigingen uitvoeren! U kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en uw bestelling;

  • afhalen in een Pickup parcelshop in de buurt;
  • laten leveren op een andere dag;
  • laten leveren op een ander adres;
  • laten neerzetten op een veilige locatie.

Op de dag zelf zal u per e-mail of sms geïnformeerd worden over het tijdvak van 1 uur waarin uw bestelling zal aankomen. Check zeker ook uw ongewenste e-mails. 

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?
Geen probleem. Uw bestelling wordt bij uw buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt uw bestelling naar een DPD Parcelshop in uw buurt gebracht. Op deze manier heeft u uw bestelling zo snel mogelijk in uw bezit en bepaalt u zelf wanneer u het gaat ophalen. Sommige afhaalpunten zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag.
Uw bestelling blijft 7 dagen liggen in het ophaalpunt – indien uw bestelling opnieuw naar Freule wordt teruggestuurd worden er extra verzendkosten aangerekend.

Mijn pakket werd beschadigd geleverd? 
Bezorg ons duidelijke foto’s van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud. Dit hebben we nodig om een claim op te starten. Wij zorgen dan spoedig voor een oplossing. 

 3.   Levering door BPOST

Momenteel testen wij om eveneens met BPOST te verzenden.