Icoon verzending Freule

GRATIS thuislevering ≤ 10 km - GRATIS verzending vanaf € 50 - verzending 1 à 2 dagen

GRATIS thuislevering ≤ 10 km - GRATIS verzending vanaf € 50 - verzending 1 à 2 dagen

Verzendbeleid voor Freule

Freule 1.0
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 05/09/2021

Hoe komen uw bestellingen bij u terecht?
Wat zijn de bezorg- en leveropties ? Lees hier het verzendbeleid van Freule, gevestigd te Rotputwegel 8 – 8880 Ledegem, België.

Contactinformatie:
Rotputwegel 8
8880 Ledegem
Tel. +32(0) 499 34 85 98

1.    Verzenden

Vanaf 50 EUR GRATIS levering (België)

Woont u binnen een straal van 10km dan brengen wij persoonlijk uw bestelling aan huis. Hiervoor nemen wij vooraf contact op met u om verder af te spreken. Dit gebeurt telefonisch, per sms of per e-mail. Zo kunnen wij uw bestelling leveren volgens uw wensen.
Bent u niet woonachtig binnen deze straal van 10km dan werken wij samen met DPD om uw pakjes zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. De leveringskost hiervoor bedraagt 4,95 EUR in België en 8,50 EUR naar Nederland.
Bij een bestelling vanaf 50 EUR nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
U kan ook steeds na afspraak uw bestelling zelf komen ophalen, dit kan ‘s avonds, in het weekend en voor een last minute cadeau kan dit ook op zondag.

 2.   Levering door DPD

Zodra uw bestelling bij ons vertrekt wordt het de volgende werkdag geleverd. 
DPD informeert u altijd op voorhand over de dag van levering van uw bestelling. Komt die dag u niet goed uit? Geen probleem, tot 1 uur voor de levering kan u nog wijzigingen uitvoeren! U kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en uw bestelling;

  • afhalen in een Pickup parcelshop in de buurt;
  • laten leveren op een andere dag;
  • laten leveren op een ander adres;
  • laten neerzetten op een veilige locatie.

Op de dag zelf zal u per e-mail of sms geïnformeerd worden over het tijdvak van 1 uur waarin uw bestelling zal aankomen. Check zeker ook uw ongewenste e-mails. 

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?
Geen probleem. Uw bestelling wordt bij uw buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt uw bestelling naar een DPD Parcelshop in uw buurt gebracht. Op deze manier heeft u uw bestelling zo snel mogelijk in uw bezit en bepaalt u zelf wanneer u het gaat ophalen. Sommige afhaalpunten zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag.
Uw bestelling blijft 7 dagen liggen in het ophaalpunt – indien uw bestelling opnieuw naar Freule wordt teruggestuurd worden er extra verzendkosten aangerekend.

Mijn pakket werd beschadigd geleverd? 
Bezorg ons duidelijke foto’s van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud. Dit hebben we nodig om een claim op te starten. Wij zorgen dan spoedig voor een oplossing. 

 3.   Levering door BPOST

Momenteel testen wij om eveneens met BPOST te verzenden.