Icoon verzending Freule

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

Ik ben Melissa (36jaar), afkomstig uit het Vlaams-Brabantse Zaventem en sedert een 12-tal jaar woonachtig in het kleine Rollegem-Kapelle (West-Vlaanderen).

Mijn interesses gaan uit naar reizen, lekker eten of gezellig samenzijn met familie en vrienden (laat ons hopen dat dit snel weer mogelijk is). Ook paarden zijn een grote passie, wat ben ik blij dat ik deze passie heb mogen doorgeven aan mijn dochter.
De mannen in huis zijn de grootste voetbalfanaten die er zijn.

 

Sfeerbeeld Freule
Sfeerbeeld Freule

Hoe is Freule nu eigenlijk ontstaan? Al vele jaren sprak ik over mijn grootste droom, een online store met baby- en kinderproducten.
Het juiste moment en durf om deze stap te zetten kwam er maar niet, tot in 2020 dit voor wel de 100ste keer het gespreksonderwerp werd. Het was nu of nooit! En wat ben ik blij dat mijn echtgenoot mij dat laatste duwke gaf dat ik nodig had. Iedere dag bezig zijn met wat je graag doet is al een droom op zich.

Het startschot was gegeven, brainstormen over een naam, logo en huisstijl. Hierna konden we nadenken welke kwalitatieve merken we zouden aanbieden, waar leggen we onze focus op en zoveel meer. De naam hadden we redelijk snel gevonden, Freule, dit krijgt onze dochter iedere keer te horen als we bij oma en opa op bezoek gaan. Freule staat voor een adelijke vrouw en zeg nu zelf al onze kindjes verdienen gewoon het beste van het beste!

We waren er al snel uit dat we duurzame en ecologische producten gingen verkopen. Een snelle betaalbare levering stond bovenaan ons lijstje.

Op 8 januari 2021 was het dan zover, de webshop was klaar, de producten in voorraad, we konden eindelijk online gaan. Wat was dit spannend, we kregen onmiddellijk positieve reacties vanuit alle hoeken.
Iedere dag zijn we voor jullie op zoek naar nieuwe leuke merken en producten. Volg dus zeker de facebook– en Instagrampagina.

Heeft u vragen over bepaalde producten stuur gerust een mailtje naar we beantwoorden uw vragen met veel plezier.

Onder de nieuwsberichten zullen we geregeld tips en advies geven over onze artikelen.