Icoon verzending Freule

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

Real Shades

Met meer dan twee decennia ervaring in ontwikkeling en productie, biedt Real Shades zonnebrillen aan van hoge kwaliteit in passende leeftijdsmaten, tegen betaalbare prijzen en in verschillende stijlen.

Een van de belangrijke punten van onderscheid voor Real Shades is het gebruik van flexibel materiaal in hun zonnebrillen. Dit flexibele materiaal maakt de zonnebrillen ongelofelijk comfortabel zodat kinderen ze willen dragen en ophouden. Ze zijn er trots op dat ze vrijwel onbreekbaar zijn – “bend ’em, flex ’em, you can’t break ’em”. Het gebruik van onbreekbaar polycarbonaat lenzen en monturen van oogheelkundige kwaliteit is ongeëvenaard in de industrie. Hun focus is en blijft het beschermen van de ogen.

Zonnebrillen van Real Shades zijn door derden getest om 100% UVA/UVB-bescherming te bieden, zoals gemeten door de strengste Amerikaanse, Europese en Australische instanties. De zonnebrillen zijn vrij van lood, BPA en ftalaten. Ze zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de Europese norm EN ISO 12312-1:2013/1:2015. Bovendien zijn de monturen ook geschikt voor brilglazen op sterkte.

  • Type producten: Zonnebrillen
  • Doelgroep: vanaf 0 jaar
Afbeelding Real Shades | Freule
Icoon levering Freule | De webshop met de leukste en veiligste baby- en kinderproducten

Gratis thuislevering ≤ 10 km
Gratis verzending vanaf 60 euro

Shop nu
close