Icoon verzending Freule

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 3 werkdagen - Afhalen in de winkel

Lil’ Boo

Lil’ Boo is een Deens merk dat hoogwaardige stadskleding voor kinderen maakt. Ze mixen Scandinavische strakke lijnen met streetwear om tijdloze en coole urban kleding te creëren. Ze vervagen de grenzen tussen mode voor volwassenen en kinderen, maar voegen altijd een speelse twist toe. Het is casual, coole en comfortabele kleding voor actieve kinderen.

DE DAWN PATROUILLE KOMT…

Lil’ Boo presenteert nu haar 2e collectie biologische kleding en te gekke petten.

De Dawn Patrol zijn de vroege ochtendsurfers, op zoek naar de beste golven.

Het zijn de geweldige kinderen die als eerste willen zijn in het skatepark of de speeltuin. Het zijn die kinderen die bij zonsopgang wakker worden.

Deze unisex-collectie is een tijdloze maar toch speelse reeks geïnspireerd op vele vroege ochtenden als ouders en surfers – gecombineerd met de strakke Scandinavische lijnen. Het is coole en comfortabele biologische kleding voor actieve kinderen.

ACHTER HET MERK:

De Deens/Engelse Nana en Pete begonnen met Lil’ Boo omdat ze moeite hadden met het vinden van coole petten met een goede pasvorm voor hun zoon Oscar, ook wel bekend als Boo. Ze creëerden hun eerste reeks petten en introduceerden deze in heel Europa voor SS18. Toen ze ontdekten dat er niet genoeg aandacht werd besteed aan coole Scandinavische streetwear voor kinderen, besloten ze later om zich in de wereld van urban kleding te wagen.

  • Oorsprong: Denemarken
  • Type producten: Petten
Afbeelding Lil’ Boo | Freule
Afbeelding Lil’ Boo | Freule
Afbeelding Lil’ Boo | Freule
Icoon levering Freule | De webshop met de leukste en veiligste baby- en kinderproducten

Gratis thuislevering ≤ 10 km
Gratis verzending vanaf 60 euro

Shop nu
close