Icoon verzending Freule

GRATIS thuislevering ≤ 10 km vanaf €30 - GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 2 werkdagen

GRATIS thuislevering ≤ 10 km vanaf €30 - GRATIS verzending vanaf €60 - verzending 1 à 2 werkdagen

Alecto

Al 45 jaar helpt Alecto Baby jonge ouders met elektronica waar ze op kunnen vertrouwen. Alecto Baby zorgt ervoor dat er altijd ogen en oren zijn op de kinderkamer. Wat je wensen ook zijn, wij hebben voor iedereen een oplossing die naadloos aansluit. Ook als je wilt weten hoe het met de gezondheid van je kindje is gesteld.

Alecto heeft een assortiment van 100+ babyproducten. Van flessenwarmers tot thermometers, van babyfoons tot slaaptrainers. Alecto Baby heeft alles om jouw kindje van de beste zorg te voorzien.

Als het om je kindje gaat, kun je niet voorzichtig genoeg zijn. En die zorg delen we. Daarom steken we heel veel energie in de veiligheid en ‘bedrijfszekerheid’ van onze producten. Met Alecto baby weet je dus dat je voor kwaliteit kiest. Dat zeggen wij niet alleen, maar dat blijkt uit diverse testpanels van toonaangevende instituten zoals de Consumentenbond en beoordelingen van andere ouders op bijvoorbeeld Kieskeurig. En voor al die kwaliteit ben je nooit duurder uit dan nodig is. Dat is het voordeel van de grootste zijn. Alecto Baby staat al jaren aan de top. Dat vinden we nooit vanzelfsprekend, maar het geeft jou wel de zekerheid dat je ons met een gerust hart om hulp kunt vragen.

 

  • Oorsprong: Nederland
  • Doelgroep: vanaf 0 jaar
Afbeelding Alecto | Freule
Icoon levering Freule | De webshop met de leukste en veiligste baby- en kinderproducten

Gratis thuislevering ≤ 10 km
Gratis verzending vanaf 50 euro

Shop nu
close